nyemission info
Project Manager Inga kommentarer
Nu har vi under en längre tid utvärderat potentiella långsiktiga partners som nyemission.info kan samarbeta med i en “nära” affärsrelation.

Vår intention är att samarbetet tar sikte på ett fåtal långsiktiga exklusiva partners som kan innebära fördelaktiga förmåner för våra medlemmar av nyemission.info

Förutom att offerera attraktiva medlemsförmåner till våra medlemmar är avsikten att våra partners får utrymme på vår webb och i våra investerarbrev.

I och med att vi knyter ett “partnerskap” så frigör vi resurser och kan sätta ett större “fokus” på att erbjuda attraktiva medlemsförmåner från våra partners med vår premiumsupport.

Tillsammans med samarbetspartners kan vi erbjuda:

  • Utrymme på vår webb och investerarbrev
  • Vid behov publicera intressanta releaser och nyheter
  • Publicera möten, event eller seminarium
  • Agera som representant för produkt eller tjänst
  • Utföra presentationer till våra medlemmar
  • Erbjuda exklusiva förmåner till medlemmar
Förutom vår webb och våra prenumeranter så har vi ett stort antal “kontaktytor” som bygger på det personliga nätverk som vårt team har skapat och etablerat sedan 1997. Vår prioritering var i huvudsak att offerera finansiella tjänster för management på internationella bolag stationerade i Europa, Asien och Sydamerika.

Vi har kontakter till management på diverse olika företag både nationellt och internationellt – har vi det inte direkt inom vårt eget nätverk så kan vi genom “nätverket” göra viss research som i sin tur kan leda till viktiga kontakter för er.

Vi kan introducera ert bolag till andra nätverk, affärsänglar och bolag som i sin tur arbetar med finansiella tjänster och därigenom finns möjligheten att finna de kontakter ni behöver.

Vill du veta förutsättningar för ett samarbete vänligen kontakta oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *