7 March 2021

Allmän support

Medlemsförmåner

Samarbeten

nyemission.info samarbetar med ett flertal nätverk

Nyemission, extern finansiering, söka kapital, hitta investerare. Vi har under många år sammanfört bolag som söker kapital med privata, professionella investerare och olika nyckelpersoner.

Bakgrunden till det nätverk som vårt team har skapat börjar redan 1997. Prioritering då var i huvudsak att offerera finansiella tjänster till ledande befattningshavare i svenska internationella företag såsom Ikea, Volvo, Scania, Ericsson, Skanska m.fl. stationerade i Europa, Asien och Sydamerika.

Våra Tjänster

Serie Stand-Alone* – En serie av e-postutskick med vårt investerarbrev och ditt exklusiva erbjudande i form av ett Stand-Alone som ger exponering av ditt budskap bland våra prenumeranter och investerare. Kontakta oss för prisförfrågan.

Nya bolag & entreprenörer Stand-Alone* – Vi sammanställer ett e-post utskick i form av ett Stand-Alone* reportage med ditt erbjudande och en intervju om ert bolag och era produkter. Kontakta oss för prisförfrågan.

Samarbetspartners – Vi samarbetar med olika partners som tillhandahåller tjänster eller produkter som är förmånliga för våra prenumeranter och medlemmar. Samarbetet innebär att tjänster eller produkter exponeras på respektive webbsidor och nyhetsbrev, kontakta oss för ett samarbete.

Externa nätverk – Vi samarbetar med ett antal externa nätverk och deras sociala kanaler för att exponera ert erbjudande, kontakta oss för mer information.

Personlig uppföljning – Vi kontaktar relevanta investerare personligen och informerar om erbjudandet, kontakta oss för mer information.

*Stand-Alone (fristående nyhetsbrev) är ett medium inom e-postmarknadsföring för att sprida unika erbjudanden, specialevenemang eller eventrelaterade reklammeddelanden.

Till skillnad från e-postkampanjer och vanliga nyhetsbrev kännetecknas Stand-Alone e-post av engångs distribution av reklaminnehåll och branding meddelanden, som ofta skickas till en ny mottagarkrets inom ett valt specifikt segment.

Top