Välkommen till nyemission.info – Investerarbrev, nätverk & medlemsförmåner

22nd September 2019

Test Admin

Måndag till Fredag

09:00 - 17:00

Allmän support

Nyhetsbrev

Referenser

Vad referenser, samarbetspartners & investerare sagt om oss.
Läs ett urval av våra referenser och ta reda på hur vi hjälpt dem.

Unite Group AB

Erik Hagelin

Verkställande Direktör

Untie Group AB

”Untie Group har via nyemission info och deras nätverk publicerat information om våra preferensaktier och vår nuvarande emission i Unite Goup AB. Vi tycker nyemission info har arbetat proaktivt och ”hands-on” med projektet och vi noterar att kontakter till nya investerare har etablerats”
Johan Holpers nyemission

Johan Holpers

Reg. Fastighetsmäklare

Relier.se

”Jag kan rekommendera investerarbrevet, jag får ta del av spännande bolag med relevant löpande information om respektive bolag, jag gör därefter min egen analys ifall jag väljer att investera eller avstår. Teamet bakom nyemission info ger alltid snabb och effektiv kommunikation”
TraceMyFile

Gunnar Nilsson

Chief Executive Officer

eRight.com

”Vi tog kontakt med nyemission info och deras nätverk för att presentera vår bolag och vårt koncept. Genom nyemission info´s nätverk fick vi ett flertal kontakter både till nyckelpersoner och relevanta investerare som vi kunde presentera vår affärsplan för”
Aktieportföljen nyemission info

Andreas Rasmussen

Verkställande Direktör

Aktieportföljen

I samarbete med nyemission info har vi upplevt ett helt fantastiskt sätt att komma i dialog med potentiella investerare. Nyemission info har visat att dem är en professionell samarbetspartner med bra service. Vi ser framemot ett fortsatt samarbete”
Rolf Stenvall nyemission

Rolf Stenvall

Verkställande Direktör

bdaestatepartner.se

”Vi har haft kontakt med nyemission info drygt ett år nu och känner att vårt samarbete
har varit givande och konstruktivt. Vi tror att vårt fortsatta samarbete ger oss möjlighet att växla upp till en ännu högre nivå.”
partner_2

Partner 3

Sverige
”Lorem ipsum dolor sit amet, vis ea sint veniam, vix ea quaeque habemus, ei cum noluisse accommodare. At vel semper petentium honestatis, graeci quidam vim an, populo tacimates sit te. An exerci doctus perfecto cum, consul dictas dissentiet pro”
Top