Välkommen till nyemission.info – Investerarbrev, nätverk & medlemsförmåner

23rd July 2019

Test Admin

Måndag till Fredag

09:00 - 17:00

Allmän support

Nyhetsbrev

Om Oss – Demo

Välkommen till nyemission.info

Bakgrunden till nyemission.info och investerarbrevet bygger på det personliga nätverk som vårt team har skapat och etablerat sedan 1997. Vår prioritering var i huvudsak att offerera finansiella tjänster för management på internationella bolag stationerade i Europa, Asien och Sydamerika.
Nyemission.info grundades 2011 och var initialt främst avsedd för en privat krets av vänner. Efter ett antal framgångsrika investeringar i företag och deras produkter så har vårt investerarbrev spridit sig långt utanför den privata krets som det ursprungligen var avsett för.

Rådgivande styrelse, kunskap och erfarenhet

För att bedöma och urskilja bolag där vi kan se en potentiell investeringsmöjlighet i form av exempelvis en framgångsrik notering eller en investering som på sikt kan ge en potentiellt bra avkastning använder vi oss av en rådgivande styrelse och ett diskussionsforum den informationen tar du del av genom vårt investerarbrev.

Den rådgivande styrelsen inkluderar CEO´s från framgångsrika bolag, finansiella rådgivare och affärsänglar. Rådgivande styrelse ger en icke-bindande strategisk rådgivning däremot är styrelsen och våra partners bundna av att investera ett visst eget kapital i de bolag vi väljer att publicera och informera om i vårt investerarbrev.

Medlemmarna av den rådgivande styrelsen använder ett diskussionsforum och utvärderar kontinuerligt spännande prospekt, nyemissioner börsnoteringar och aktier. Vi samarbetar och utbyter erfarenheter för att uppnå resultat.

Som prenumerant tar du del av information om investeringar i spännande bolag från den rådgivande styrelsen via vårt investerarbrev. Ett medlemskap innebär attraktiva medlemsförmåner, premiumsupport och access till ett nätverk med nationella och internationella kontakter.

Investerarbrev, nätverk och medlemsförmåner © 2011–2019
Om nyemission

Nätverka

Vi har även ett antal ambassadörer för vårt nätverk i norra-, mellan- & södra Sverige. Våra ambassadörer kan på ”plats” berätta mer och ger dig även ett tillfälle att knyta kontakter och ”nätverka” med oss. För kontakt sänd oss ett meddelande

Samarbete och research

Förutom vår webb, prenumeranter och medlemmar så har vi ett stort antal ”kontaktytor” som bygger på det personliga nätverk som vårt team har skapat och etablerat sedan 1997.

Vi har kontakter till management på diverse olika företag både nationellt och internationellt – Har vi det inte direkt inom vårt nätverk så kan vi göra viss research som i sin tur kan leda till viktiga kontakter för er.

Vi kan introducera ert bolag till andra nätverk, affärsänglar och bolag som i sin tur arbetar med finansiella tjänster och därigenom finns möjligheten att finna de kontakter ni behöver, för mer information kontakta oss

För närvarande är det cirka 4 500 prenumeranter och medlemmar.

Med vänliga hälsningar

Nyemission.info

Medlemsföretag - klicka logo för mer info

Top