Marknadsför & exponera ert erbjudande med e-postutskick. Vi exponerar  ert erbjudande enligt ök. i vårt nätverk, externa nätverk och sociala medier.

Nyemission info och investerarbrevet bygger på det personliga nätverk som vårt team har skapat och etablerat sedan 1997. Vår prioritering då var i huvudsak att offerera finansiella tjänster till ledande befattningshavare i svenska internationella företag såsom Ikea, Volvo, Scania, Ericsson,  Skanska m.fl. stationerade i Europa, Asien och Sydamerika.

Våra Tjänster

Serie Stand-Alone* – En serie av e-postutskick med vårt investerarbrev och ditt exklusiva erbjudande i form av ett Stand-Alone som ger exponering av ditt budskap bland våra prenumeranter och investerare. Kontakta oss för prisförfrågan.

Nya bolag & entreprenörer Stand-Alone* – Vi sammanställer ett e-post utskick i form av ett Stand-Alone* reportage med ditt erbjudande och en intervju om ert bolag och era produkter. Kontakta oss för prisförfrågan.

Samarbetspartners – Vi samarbetar med olika partners som tillhandahåller tjänster eller produkter som är förmånliga för våra prenumeranter och medlemmar. Samarbetet innebär att tjänster eller produkter exponeras på respektive webbsidor och nyhetsbrev, kontakta oss för ett samarbete.

Externa nätverk – Vi samarbetar med ett antal externa nätverk och deras sociala kanaler för att exponera ert erbjudande, kontakta oss för mer information.

Personlig uppföljning – Vi kontaktar relevanta investerare personligen och informerar om erbjudandet, kontakta oss för mer information.

*Stand Alone/E-postutskick – Nyemission info inkluderar  f.n. 4 500 prenumeranter och investerare som tar del av vårt investerarbrev. Vi lyfter fram ett företags specifika erbjudande med en exempelvis intervjuer, videosekvenser, bilder på produkten och brödtexter. Brödtext som förklarar erbjudandet och eventuellt djuplänkar som tar intresserade direkt till relevanta länkar som vi också kan spåra med email program.