Prospekt direkt i din inkorg

Bakgrunden till nyemission.info och investerarbrevet bygger på det personliga nätverk som vårt team har skapat och etablerat sedan 1997. Vår prioritering var i huvudsak att offerera finansiella tjänster för management på internationella bolag stationerade i Europa, Asien och Sydamerika.

Varför bli medlem?

Om nyemission

Rådgivande styrelse – Som medlem av investerarnätverket tar du del av erfarenhet och kunskap via investerarbrevet. Den rådgivande styrelsen använder ett diskussionsforum och utvärderar kontinuerligt nya prospekt, nyemissioner, börsnoteringar och aktier. Medlemmarna av styrelsen eller våra partners är bundna av att investera ett visst eget kapital i de bolag vi väljer att publicera och informera om i vårt medlemsbrev. Vi samarbetar och utbyter erfarenheter för att uppnå resultat.

Nyemission om riskpolicy

Andelsägare – Som medlem av nätverket ingår en andel i bolaget vilket gör medlemskapet helt transparent. Din andel säkerställer att du har företräde till ytterligare aktieköp och nyemissioner i bolag som vi anser vara intressanta. I medlemskapet ingår förmåner som vänder sig till privatpersoner, entreprenörer och bolag som äger aktier. Vi avser även att erbjuda juridisk support för våra medlemmar.

Transparens – I samband med att avgiften för medlemskapet bli erlagd så får du ett välkomstbrev och blir inkluderad i den Digitala Aktieboken så att du kan verifiera din andel och medlemskapet.

Nätverk – Som medlem får du access till vårt nätverk vi har ett stort antal ”kontaktytor” som bygger på det personliga nätverk som vårt team har skapat och etablerat sedan 1997. Vi har kontakter till management på diverse olika företag både nationellt och internationellt – Har vi det inte direkt inom vårt nätverk så kan vi göra viss research som i sin tur kan leda till viktiga kontakter.

Premium support – Ditt medlemskap gör att du får en personlig support! Som innebär telefon-, mail- och vid behov personlig support från rådgivande styrelse även information som kan vara case sensitive. Prioriterad vid förmånliga teckningserbjudanden och events.

Nyemission investera

Bli Medlem*

I medlemskapet ingår en andel i bolaget vilket ger dig rätt till ytterligare köp av aktier och förtur i en framtida nyemission i bolaget. * Vi innehar digital aktiebok.