BETALA ONLINE

Betala med kort eller PayPal konto. PayPal skyddar dina uppgifter. PayPal använder några av de mest kraftfulla verktygen inom datakryptering samt avancerad teknik för att motarbeta bedrägerier.

KONTO SEB

Du kan antingen använda din internetbank och betala på samma sätt som du betalar andra räkningar, eller besök ett bankkontor för betalning. Sätt in beloppet via: Bankgiro nummer: 5671-2599 (Inside Research Nordic AB) Uppge ditt namn och epost i meddelandefält i samband med betalningen.

Om du betalar via Internet och har lagt upp ett register över betalningsmottagare så lägg till bankgironumret 5671-2599. Vårt kontonummer är: 5329-10-234 39

Efter att vi har noterat din betalning så får du ett välkomstbrev och en mer detaljerad vision från vår rådgivande styrelse om vad vi och våra medlemmar av investerarnätverket har för avsikt i ett längre perspektiv.

Ovan sker inom 1-3 dagar.

Övriga detaljer:

Inside Research Nordic AB med org nr: 556716-4149 Säte: Gryningsvägen 16, 911 30 Västerbotten – Sverige.
BANK: SEB, Skandinaviska Enskilda Banken AB (publ) med adress: Box 177, 901 04 Umeå – SWEDEN

MOBILBETALNING SWISH

Med Swish blir det enkelt för dig att betala ditt medlemskap som privatperson till vårt företagskonto. Du kan ta betala var du än befinner dig och behöver endast Swishappen och internetuppkoppling. Du ser i din Swishapp att avgiften för medlemskapet går till korrekt mottagare.

Swish nummer adderas inom kort.

Att notera:

a) Du betalar ditt medlemskap med mottagare ”Inside Research Nordic AB”. Beloppet 590 kronor. I meddelandefält uppge namn och epost.

b) Efter att vi har noterat din betalning så får du ett välkomstbrev och en mer detaljerad vision från vår rådgivande styrelse om vad vi och våra medlemmar av investerarnätverket har för avsikt i ett längre perspektiv.

Ovan sker inom 1-3 dagar.